Over de ART Group

 

Welkom bij de ART Group!

De ART Group (>200 fte), gevestigd in Tilburg, is een wereldwijde opererende organisatie op het gebied van hoogwaardige stempels en matrijzen. Deze gereedschappen worden door bedrijven over de hele wereld gebruikt om metalen producten te stansen en kunststofproducten te spuitgieten. Onze klanten komen met name uit de automotive industrie.

Niet alleen beperkt de ART Group zich tot productie, maar er wordt ook veel tijd en geld gestoken in onderzoek en innovatie. De kracht van de ART Group is het professionele van een grote multinational, maar het persoonlijke van een familiebedrijf.
 

Wil jij werken bij de ART Group?

 

 

 

 

 

HISTORIE VAN DE ART GROUP

 

HISTORIE

In 1989 is de huidige directeur van de ART Group, Nico van Wijnen, voor zichzelf begonnen in een schuurtje achter het huis, onder de bedrijfsnaam GVW.

In 2003 kwam er veel concurrentie vanuit Azië en Oost-Europa en de zaken liepen wat minder. Tijdens een vakantie in Kroatië wist hij; ik moet van de bedreiging een kans maken, en boekte een ticket naar China.

Eind 2008 wilde Nico gereedschapmakerij SMS in Tilburg overnemen, het grote voorbeeld binnen de wereld van de gereedschapmakerijen, en ging met de voormalig directeur in zee. Helaas viel de crisis in, maar ze waren met z’n tweeën!

De ene ging op het geld zitten, en de ander ging verkopen. Ze verdubbelden de omzet en uiteindelijk hebben ze maar een maand of drie last gehad van de crisis. In 2011 is CCG (rondslijperij) toegevoegd aan de groep en in 2013 is FPT (Fine Press Technics uit Kaatsheuvel) overgenomen.

In 2016 is ARTooling opgericht. In deze BV zitten alle corporate functies, zoals Controlling, HRM, ICT, Inkoop, Kwaliteit, Projectmanagement en Sales. Deze afdelingen zijn werkzaam voor alle bedrijven van de ART Group.
 

 

WIJ BIEDEN ONZE MEDEWERKERS EEN UITDAGING, TOEKOMSTPERSPECTIEF EN FIJNE COLLEGA'S

Mission statement


ONZE KERNWAARDEN
 

EERLIJKHEID

 

INTEGRITEIT

 

INZET

 

BETROUWBAARHEID

 


ONZE ORGANISATIESTRUCTUUR
 

ART GROUP ALS WERKGEVER


 

VAKANTIE

 

Het salaris wat je iedere maand rond de 21e van de maand ontvangt als medewerker van de ART Group is gebaseerd op 38 uur. We werken echter 39 uur (wanneer je in twee-ploegendienst werkt) of 40 uur per week, waardoor je ADV-dagen opbouwt. Daarbij heb je ook nog eens 25 vakantiedagen, bij een fulltime werkweek. Bij parttime dienstverbanden wordt dit naar rato berekend.

 

De ART Group legt een aantal ADV-dagen vast. We zijn altijd de vrijdag na Hemelvaartsdag gesloten en tussen Kerst en Oud & nieuw.

 


 

FEESTJES

 

Bij de ART Group houden we van een feestje! Jaarlijks wordt er per vestiging een zomerbarbecue georganiseerd, waarbij ook de partners en kinderen van harte welkom zijn. Het jaar wordt afgesloten met een kerstborrel op de hoofdvestiging in Tilburg. Ons management praat ons dan bij over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en deelt ook de plannen voor het nieuwe jaar. Een gezellige afsluiting van het jaar!

 

Eén keer per twee jaar organiseert de ART Group ook een personeelsfeest. In de middag wordt er gestart met een teambuildingsactiviteit met de collega's onder elkaar. In de avond zijn ook de partners van harte welkom. 

 


 

EXTRAATJES

 

Binnen de ART Group wordt er ook een winstdelings-regeling gehanteerd. Als de bedrijfsresultaten hiertoe aanleiding geven vindt er een winstdelingsuitkering plaats in de maanden april en november, na één jaar werkzaam te zijn binnen de ART Group. 

 

 

 


ART Group | Hermesstraat 8 | 5047 TS Tilburg |
t. +31 (0)13 572 0550
sollicitatie@artooling.com

Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie: Simplex